Stop de verspilling!!

We moeten maar eens af van onze wegwerp-cultuur. Nu onze staatssecretaris van millieu heeft besloten dat de herbruikbare petfles moet worden vervangen door een wegwerpfles, lijkt ons de tijd aangebroken om het tij te keren. Laten we bij onszelf beginnen.
Ik stel voor dat we geen wegwerpzakdoekken meer gebruiken (krijg je toch alleen maar een pijnlijke rode neus van) maar gewoon weer zo’n ouderwetse uitwasbare zakdoek. En ik zou de dames willen uitnodigen eens op deze pagina te kijken voor wat handige tips tegen de verspilling.

Meer tips tegen de verspilling? Laat het ons even weten.

(misschien is er ook een goede oplossing om een typisch mannelijke verspilling tegen te gaan)

Share

1 reactie op “Stop de verspilling!!”

  1. rutger Zegt:

    Weggooibaar WC papier is ook onzin. Je kan ook een doek gebruiken en die in de waschmachine wassen

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .