Wakkere Waardeoordelen

Onze recensent KRL aanschouwd met regelmaat oude en nieuwe films. Met zwaard en balans in handen (maar uiteraard niet geblinddoekt) velt zij vervolgens haar kundige oordeel.

Share

2 reacties op “Wakkere Waardeoordelen”

 1. Frank Zegt:

  Ik ben voornemens om de gehele Rocky -collectie aan te schaffen. Is dit naar de mening van KRL een goede zet? Zijn er toevallig recencies verschenen van de hand van KRL , naar aanleiding van het verschijnen van de films?
  Groetoe

 2. KRL Zegt:

  Helaas heb ik nog geen waardeoordeel kunnen schrijven over de Rocky collectie. Wel kan ik je natuurlijk een kort en kundig oordeel geven.

  De Rocky films zijn wat men noemt ‘klassiekers’. Iedereen kent ze en er wordt veelvuldig uit gejat. Denk aan de trap-opren-scene die nog steeds dagelijks wordt nagedaan door vele hardlopers, maar ook aan bijna alle jat-komedies als hot-shots en naked gun. En natuurlijk is dit een van de eerste films in zijn soort en volgden er nog vele meer.

  Maar, wat maakt een film nou tot een klassieker? Doorgaans zijn dit het goede verhaal en de goede acteerprestaties. De Rocky serie mist beide. Gelukkig maakt dat niet uit, want de films zijn gewoon erg leuk om naar de kijken.
  Mijn waardeoordeel: kopen maar die serie!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .