Waar zijn ze toch gebleven?

fred

Vraag jij je ook wel s af wat er met die bekende sterren uit je jeugd is gebeurd? Op what ever happened to… staan veel antwoorden op al je vragen. Zoals Fred Savage uit The Wonder Years, maar ook Webster, Deee Lite, M.C. Hammer, Vanilla Ice en ga zo nog maar even door.

En als ze hier niet tussen staan, staan ze hier misschien wel tussen:
www.deadpeople.info

Share

1 reactie op “Waar zijn ze toch gebleven?”

  1. Merino Zegt:

    Mocht het ooit nog eens zover komen dat Merino z’n genen gaat doorgeven, dan zal daar zeker een dochter uit voortkomen met de naam Moon Unit. Lunar Module en Terrestrial Orbit zijn voor respectievelijk het 2e en 3e meiske gereserveerd.

    Voor een eventueel jongetje dacht ik aan Monolith Toolkit, of Whimsical Druid.

    Op alle fronten een originele kerel die Frank Zappa. Hulde!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .