Urineerspel

Urinal Game

Er wordt niet veel over gepraat, maar het bestaat desondanks; een openbare toiletten-etiquette. Zo is het bij de dames de gewoonte elkaar te groeten op het toilet (echt waar heren, dat doen ze, vraag het de dames in uw sociale kring en een volmondig ‘ja, dat klopt’ zal uw deel zijn) terwijl bij de heren het oogcontact zoveel mogelijk wordt gemeden.
Door een gelijksoortige onwetendheid heeft ondergetekende jaren geleden al eens twee xx-chromo’s het herentoilet ingesleept om hen, na voor volstrekt imbiciel uitgemaakt te zijn, de in het urinoir geschilderde vliegen te tonen die als doel hebben de heren aan te moedigen vooral in het midden van de pot te mikken.

Met dit spel poogt men enige duidelijkheid te scheppen omtrent de pisbakkeuze op een herentoilet.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .