Wesley Willis 1963 – 2003

Wesley Willis

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat Wesley Willis overleed. Ik denk dat ik voor de gehele redactie van Wakkere Burgers spreek als ik zeg dat dit genie voor ons een zeer grote inspiratiebron is geweest voor het opzetten van deze weblog. Zonder zijn muziek en teksten zou Wakkere Burgers een stuk saaier zijn dan hetgeen wij hedentendage ten webbe brengen.

Graag willen wij u nog eenmaal wijzen op een aantal grandioze Wesley Willis covers die in mp3 vorm te beluisteren/downloaden zijn op onze Wesley Willis Tribute pagina.

Bent u onbekend met dit fenomeen? Klikt u dan even hier. Hij werkte ondermeer samen met The Dust Brothers.

Rock over London, rock on Chicago!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .