Babeweek dag #4

Share

4 reacties op “Babeweek dag #4”

 1. doro Zegt:

  hangt het nou met het feit samen dat KRL met vakantie is dat jullie je zo bijna schaamteloos laten gaan met babes en al of zou dat gegeven geen enkele rol spelen?

 2. Andre Zegt:

  Nah.. wazdatnou? Schaamteloos? We hebben nog wel zo ons best gedaan een serie smaakvolle, niet-ordinaire dames te loggen. 😉

  Wat KRL betreft… die staat haar mannetje wel en ik ben bang dat ze ons binnenkort met een Hunkweek gaat verblijden.

  Heb jij geen tips voor een fijne babe? (of hunk, mag ook)

 3. robert Zegt:

  Het is jammer om te merken dat mensen niet blij zijn met onze Babeweek. En dat terwijl er toch geenszins de bedoeling is om mensen voor hun hoofd te stoten. In tegendeel! Deze week was bedoeld als hommage aan de vrouw! Niemand hoeft er toch aan te twijfelen dat vrouwen meer vermakelijk zijn dan mannen. En dat op meerdere gebieden. En noem mij een vrouw die ooit een oorlog begonnen is (nou ja, Jeanne d’Arc misschien…). Nee, lieve mensen, de vrouw is een wezen dat verering verdient en wij als Wakkere Burgers kunnen alleen maar eerbiedig buigen voor deze verrukkelijke schepselen…

 4. Boenders Zegt:

  Dank u voor het opwarmen van deze prachtige actrice, die haar rol in Manon des Sources zo mooi gespeeld heeft.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .