Welke Muppet ben je?

Check welke Muppet je bent bij deze Quiz. En leer wat over jezelf.

(en terzijde: een leuk deuntje)

Share

4 reacties op “Welke Muppet ben je?”

 1. Merino Zegt:

  It’s not easy being green…

  Ik had meer op Gonzo gerekend.

 2. woutur Zegt:

  You are Sam the Eagle. You are patriotic and devoted. And extremely anal. HOBBIES: Patriotism, Being appalled at what everyone else is doing. FAVORITE MUSIC: The National Anthem of America FAVORITE MOVIE: “An American In….America” LAST BOOK READ: “Men are from Mars, Women are from Venus, Eagles are from America” QUOTE: “Please stop that now! It’s un-American!”

 3. Femke Zegt:

  Gebruiksaanwijzing Manamanah.mp3:

  1 Sleep manamanah.mp3 in winamp/andere player
  2 Druk het knopje Repeat aan
  3 Zet het volume hard
  4 Ga op het balkon een gonkel roken

 4. RW Zegt:

  of 4. Ga lekker een weekendje weg.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .