Vegatopia

Share

4 reacties op “Vegatopia”

 1. KRL Zegt:

  Wat nou ‘vervelende vegetarier’? Vegetariers kunnen ook hele lieve mensen zijn hoor!
  Ik ben niet gediend van zulk een generalisatie.

 2. Andre Zegt:

  Vervelende vegetariers zijn notoire zeikerds die te hooi en te gras de gelegenheid grijpen een ruzie te veroorzaken, om zo een aanvankelijk gezellige aangelegenheid te doen uitmonden in een over en weer gesmijt van drek en rottigheid.

 3. KRL Zegt:

  En het zijn zeker alleen de vegetariers die problemen veroorzaken bij een gezellig etentje? Kaashaters zijn ook heel vervelend. Bij alle lekkere recepten zit kaas, dus als je iets lekkers wilt maken, is het altijd: Bah, kaas stinkt! Het ziet er vies uit! Het smaakt vies! Getver!
  En voor je het weet zitten al je muren onder de kaas, is de onderkant van de tafel helemaal besmeurd met kaas, of heb je kaasslierten in je haar.
  Nee, geef mij dan maar een vegetarier. Dat zijn tenminste niet van die zeikerds.

 4. Andre Zegt:

  Geen commentaar…

  Behalve deze link.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .