Andre Adviseert

Ik ben van alle markten thuis. U vraagt, ik draai. Zo simpel is het.
(gister nog was ik om drie uur thuis van de Albert Cuyp, kan je nagaan)

Ik laat honden uit, schep kattenbakken leeg, hark tuinen, stop uw sokken, maai grasvelden, installeer Windows, Linux of OSX en haal uw kinderen van school, ik maak ze zelfs voor u, from scratch. Ik ben werkelijk waar van niets vies.
Ok, ik zou het minder prettig vinden een Tokkie de bips te vegen, maar als het moet doe ik ook dat.

Voor deze log beperk ik mij echter voor het gemak tot het geven van advies bij al uw geplande activiteiten.

Ik bied mij aan. Gratis. U kunt mij alles vragen, schroom niet. Grijp deze kans, tijp uw vraag en ik vertel u langs webswege hoe u het best te werk kunt gaan. Bij mij zijn in het verleden behaalde successen wel degelijk een garantie voor de toekomst.

Starend naar mijn inbox verblijf ik…

Andre

andre@wakkereburgers.nl

Share

7 reacties op “Andre Adviseert”

 1. doro Zegt:

  nog een keer duidelijk a.u.b. wat wil je dat er wordt gedaan?

 2. Andre Zegt:

  Leg me jouw probleem/idee/uit-te-voeren-actie voor (Je kan het zo gek niet bedenken. Anything goes) en ik zal je met mijn ontmetelijke wijsheid en kennis van zaken bijstaan met tips en adviezen ter doel een succesvol eindresultaat dat gepaard gaat met een gevoel van onderdompeling in een warm bad van totale bevrediging en euforie.

  Mocht het nog niet duidelijk zijn, geef een seintje en ik mail je een uitgebreid plan van aanpak (is tevens een onderdeel van mijn altruïstische service).

 3. doro Zegt:

  zeer interessante dienstverlening. heb je al bij de mogelijke misbruik stil gestaan of gaat het daar juist om, om masochistische tintelingen?

 4. Andre Zegt:

  Ik kan niet ontkennen dat het masochistische aspect van dit project mij niet geheel koud laat en derhalve enige prikkeling teweeg brengt.

 5. KRL Zegt:

  Beste Andre,

  Het geval wil dat ik aanstaande zaterdag een extravagant gala heb. Kun jij me adviseren bij mijn kledingkeuze? Het mag niets kosten, aangezien ik als altijd volkomen platzak ben.

 6. Andre Zegt:

  Zeer gewaardeerde KRL,

  Laten we beginnen met een definitie van de woorden ‘extravagant’ en ‘gala’:

  ga·la (het ~, ~’s)
  1 schitterend en deftig feest
  2 galakleding

  ex·tra·va·gant (bn.)
  1 buitensporig => zonderling

  Dus, om te beginnen is het een schitterend en deftig feest. Daar kunnen we ons allen wel iets bij voorstellen. Een hoop onnodig getut dat strenge grenzen kent als gevolg van het predicaat ‘deftig’. Echter, door de toevoeging ‘extravagant’ vallen deze grenzen weg. Overdrijving en improvisatie kunnen in dit geval een goede oplossing bieden. Ook als de buidel leeg is.

  Laten we beginnen met de basale aankleding van het lichaam.
  Traditioneel wordt van een vrouwelijk mensdier verwacht dat zij zich hult in een kledingstuk dat slechts 1 pijp heeft en beide benen omsluit. Laten we zeggen een jurk of een rok. Dit is voor de meerderheid van de dames niet zo’n probleem, daar een graai in de kledingkast voldoende is. Aan de voeten is over het algemeen hooggehakt schoeisel op zijn plaats bij dit soort gelegenheden. Let er wel op dat het enigszins in overeenstemming is met het bovengenoemde eenpijpige kledingstuk. Houd hierbij rekening met eventuele orthopedische problemen.
  In feite is nu het grootste obstakel omzeild.

  Dan gaan we nu over op de ornamenten:

  Gezien de extravagante aard is het zaak zich in ruime mate te behangen met allerlei armbanden, ringen, kettingen, nichterige sjawls en spelden. Overdaad schaadt niet bij dit soort feesten. Alles naar eigen inzicht.

  Een mooi item dat het ‘extravagante’ aspect kan benadrukken is een enorme pruik. Ondergetekende kan je voorzien van een fijne afro die je toet deugdelijk extravagant zal doen voorkomen. Enige jeuk kan een bijeffect zijn, maar welk een succes… je zult je vrienden en kennissen versteld doen staan.

  Als finishing touch mag een flinke laag plamuur niet ontbreken. Fel blauwe oogleden, gitzwarte wimpers en een overdreven toets lippenstift in fel rood waarbij de grenzen van de lippen in ruime mate overschreden dienen te worden. En voor zover niet van nature aanwezig een niet kinderachtige rode aanzet op beide wangen.

  Succes gegarandeerd! Zo niet… dan toch!

  Uw adviseur in bange dagen,

  -Andre

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .