AAAAHHHH!!!!

IK KAN HET NIET MEER VOOR ME HOUDEN!!!! HET MOET ER NU UIT!!!!

ZE ZIJN HARSTIKKE GEK GEWORDEN!!!! ZE GEVEN DIE KLAPMONGOOL VAN EEN RANDDEBIEL NOG VIER JAAR DE TIJD OM DE MEEST STUPIDE ACTIES OOIT TE ONDERNEMEN!!!! EN DEZE KEER HEEFT IE HELEMAAL NIX TE VERLIEZEN!!!! EN AL DIE BEJAARDE HAVIKEN MET HUN ‘VAL-TOCH-HARTSTIKKE-DOOD’-TRONIES GEVEN HEM ALLEEN MAAR SCHOUDERKLOPJES EN MOEDIGEN HEM AAN!!!! NET ALS DAT IRRITANTE WIJF VAN ‘M!!!!

ONZE SOORT, HOMO SAPIENS, HEEFT ZICH DEFINITIEF OPGESPLITST!!!! TWEE NIEUWE SOORTEN MENS, HOEWEL VOOR DIE ENE SOORT HET PREDICAAT PRIMAAT AL TEVEEL EER IS!!!

TEN EERSTE DE HOMO SAPIENS INTELLIGENTIA. HEEFT IN PRINCIPE NIEMAND LAST VAN.

DIE TWEEDE DOOP IK HOMO SAPIENS IMBICILUS!!!!
(OF HOMO SAPIENS SJORSDOBBELJOES, NAAR ZIJN ONTDEKKER EN VOORGANGER)

HET ZAL NIET LANG MEER DUREN OF VOORTPLANTING TUSSEN DEZE TWEE SOORTEN IS GENETISCH ONMOGELIJK!!!! ER ZULLEN HOOGSTWAARSCHIJNLIJK NIET EENS POGINGEN TOE WORDEN ONDERNOMEN!!!! HUN EXPANDERENDE ACHTERLIJKHEIDSGENEN ZULLEN DIT VOORKOMEN!!!! ECHTER, ONDERLINGE PROCREATIE ZAL HUN ZWAKZINNIGHEID TOT ONGEKENDE HOOGTE DOEN STIJGEN!!!! HOPELIJK LEIDT DIT TOT ZELFVERNIETIGING, MAAR IK BEN BANG VOOR EEN ERA VAN WILLEKEURIGE UITBARSTINGEN VAN IMBICILITEIT DIE DE GOEDE VREDE NIET TEN GOEDE ZULLEN KOMEN!!!!

VIER JAAR LANG HEBBEN ZE HET ONDERVONDEN!!!! EN MET ‘ZE‘ DOEL IK NIET OP DE HAVES EN DE HAVE-MORES, DE RIJKE ACHTERBAN VAN SJORS DOBBELJOE, MAAR OP AL DIE ARME SLOEBERS EN REDNECKS DIE OPENLIJK WORDEN UITGELACHEN, UITGEKLEED EN MISBRUIKT DOOR DIE TEXAANSE STINKCOWBOY EN HEM ALS DANK HUN STEM GEVEN!!!!

GODVERDEKUT!!!! HET IS NOG ERGER DAN IK DACHT!!!!

IK GA IN HET BOS WONEN!!!!

-ANDRE, GODVERDOMME!!!

Share

2 reacties op “AAAAHHHH!!!!”

  1. Andre Zegt:

    *Huil ende grien*

  2. KRL Zegt:

    Ben je dan niet blij met een verlenging van zijn termijn? Hij doet de wereld toch heel veel goed?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .