Iedereen is gek..

behalve wij

Ben toch weer een beetje teleurgesteld in ons Nederlandse volkje….

En laten we dan ook maar even met vingertjes gaan wijzen. Maurice de Hond heeft het stem gedrag onderzocht. (PDF alert)

Share

3 reacties op “Iedereen is gek..”

 1. Merino Zegt:

  Tsja… ongelofelijk. Maar dat verklaart ook weer een hoop. De gemiddelde intelligentie in ons land is van dien bedroevende aard dat een kale relnicht als grootste Nederlander wordt verkozen.

  Datzelfde volk stemde op hem toen hij al dood was. Tel uit je winst.

  En het zou me nix verbazen dat een groot deel van die mentaal minder bedeelden op hem hebben gestemd omdat ze dachten hij daadwerkelijk in centimeters de grootste Nedrlander was.

  En die website is ook kut want je kan niet eens de top tien vinden (ik in elk geval niet) en de eerste hyperlink die ik aanklikte liep op een 404 dood. Mijn God…

 2. KRL Zegt:

  Schrale troost: stiekem heeft Willem toch gewonnen. Als alle stemmen waren meegeteld, had ie een grote voorsprong gehad.
  T lijken potverdorie de Amerikaanse verkiezingen wel! Wat is er nou zo moeilijk aan het tellen (simpel tellen!) van het aantal uitgebrachte stemmen?
  Waarschijnlijk is dat toch moeilijker dan de doorsnee wakkere burger doet vermoeden…

 3. days inn Zegt:

  days inn…

  attuned plumbs marten,lust Klan orbitz http://www.hotels-staff.com/ bountiful modularize professions:priceline http://priceline.hotels-visitors.com/

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .