Mooie mannenweek dag#1

Al dagen achter elkaar is het regen, hagel, regen, wind, regen en kou. Heel veel kou. Zelfs binnen met de verwarming aan wil ik het maar niet warm krijgen. Tijd dus voor drastische maatregelen. Ik ben druk in de weer gegaan met het selecteren van mooie mannen waar iedereen (nou ja, in ieder geval de hetero-vrouwen en de homo-mannen) het warm van zal krijgen. Om de originaliteit van de Wakkereburgers te waarborgen, is het mij verboden de standaard mooie mannen, die in de top 10 van ’s werelds mooiste mannen staan, in mijn lijstje met mooie mannen op te nemen. Voorwaar een hele klus dus. Maar, het resultaat mag er zijn.
Laat deze eerste mooie man al jullie harten verwarmen!
Hugh Dancy

De Engelse Hugh Dancy is 29 jaren jong en acteur (hij heeft onder andere in King Arthur en The Sleeping Dictionary gespeeld, en ik denk niet dat ook maar iemand die dit leest deze films heeft gezien), maar bovenal is hij heel erg lekker.

Share

3 reacties op “Mooie mannenweek dag#1”

 1. Merino Zegt:

  Wat een prachtige auto op de achtergrond. Kan iemand mij vertellen welk merk het is?

  En vooruit, laat ik niet lullig doen; mijn complimenten voor de obscuriteit van de mankeuze.

 2. Robert Zegt:

  Damn, KRL, je hebt het geflikt! Mijn zaterdagavond is gered! Nu is dat alleen thuiszitten op een stapavond niet voor niets geweest! Dank je! 😉

 3. doro Zegt:

  mooi!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .