Mooie mannenweek dag#6

De een na laatste dag van de mooie mannenweek alweer en tijd voor de jongste man van de week.

Jasper Geluk

Jasper Geluk is de toetsenist van de britpopachtige Haarlemse band The Sheer die afgelopen zomer de eerste CD heeft uitgebracht. Hij is wel wat aan de jonge kant (1981, als ik mij niet vergis), maar zn haar maakt een hele hoop goed.

Share

2 reacties op “Mooie mannenweek dag#6”

  1. Valium Zegt:

    The significance of man is not what he attains, but rather in what he longs to attain: Valium online

  2. Prozac Zegt:

    Get cheap Prozac online. Also get to know about Prozac side effects now.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .