Mooie mannenweek dag#7

Share

4 reacties op “Mooie mannenweek dag#7”

 1. Merino Zegt:

  Door het enthousiasme waarmee de ‘mooie mannenweek’ werd gebracht heb ik het erg warm gekregen. Hiervoor mijn dank.

 2. doro Zegt:

  KRL, jij bent goed! Bedankt!
  even een vraagje: natuurlijk hebben we het door deze actie warm gekregen, maar het is nog steeds herfstwinterietsbah buiten, dus waaroom niet toegeven aan de mooie alliteratie mooie mannen maand?

 3. KRL Zegt:

  Er wordt hard gewerkt aan een waardige opvolger van de mooie mannenweek. Nog even geduld en het wachten zal beloond worden!

 4. suffedoos Zegt:

  uit geheime doch betrouwbare bron heb ik vernomen dat men zich beraadt over een eventuele mooie mannen maand. Diezelfde bron vertelde mij dat ik wellicht een duwtje in de goede richting zou kunnen geven door mijn mening op de log van mooie mannen te geven, echter ik kon als digibeet de betreffende log niet vinden dus plaats ik hem maar willekeurig, dus hier. Ik heb begrepen dat vooral de mannen van wakkere burgers enige moeite hebben met deze verlenging. Denk hier echter eens over na: Ik moet u zeggen dat in deze drukke tijden van werken, feestdagen en andere persoonlijke tijdrovende bezigheden het libido nog wel eens beneden alle peil wilde zakken. Echter! Bij het aanschouwen van al dit moois bloeide het weer volledig op, en ik mag aannemen dat dit verschijnsel bij de meeste vrouwen die uw website bezoeken optreedt. Aangezien de getoonde mooie mannen doorgaans minder bereikbaar zijn dan uzelf, kunt u wel uitrekenen naar wie al die vrouwen met hun verhoogde libido zich zullen wenden…Verlengen dus die hap!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .