Goudeerlijk Collectief

Rond het middaguur vandaag ontving ik een emotionele e-mail van een partner in crime op vele fronten. U zult na het lezen hiervan begrijpen dat ik niet anders kon dan subiet gevolg te geven aan zijn oproep.

Beste Merino,

In deze bange dagen van terrorisme en goedheiligman (voorwaar een explosieve combinatie!) is het van belang om het hoofd koel te houden. Vandaar in bijlage een nieuwe campagne van het “Goudeerlijk Collectief” dat vanuit Oldenzaal een beschavingsoffensief voert. De boodschap, die massaal verspreid dient te worden, is kernachtig, herkenbaar en geeft het geluid dat bij zovelen van ons leeft maar niet gehoord c.q. geuit wordt.

Ik vertrouw op invloedrijke media als “Wakkere Burgers” om deze campagne uit te zetten naar brede lagen in de samenleving. De poster achter het raam hangen is een teken aan de wand voor de goede verstaander, zowel aan het thuisfront als in de diverse horecagelegenheden! Zegt het voort!

Gegroet,

VERBREE
Belangeloos lijstduwer Goudeerlijk Collectief

Share

3 reacties op “Goudeerlijk Collectief”

 1. Henny Zegt:

  Helemaal goeie actie, kende deze aktie nog niet, maar ik gaat de poster zekers voor de ruiten plakken!

 2. Nico Zegt:

  Ik wilde eigenlijk op Geert Wilders stemmen – puur om de coiffure – maar ga nu zeker op het Goudeerlijk Collectief stemmen. Zitten die lui alleen in Oldenzaal of ook daarbuiten? Wakkere Burgers: graag meer informatie!

 3. Aleph P. Harkema Zegt:

  Dit is godverdikkie precies waar ik op zit te wachten! Geen enkele instantie of politieke partij, laat staan eenmansfractie of voorvechter van het vrije woord, heeft mijn geest met de uitgestoken hand van verwantschap kunnen enthousiasmeren.

  Stoom door, alstublieft, stoom door!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .