Leuk hoor, Nederland!

En net als een koude mist je verkouden maakt, je fiets gejat is, Albert Heijn niet meer zo genereus is met Air Miles, je doodgeschopt kan worden om niets, kortom net als je denkt dat dit een kutland is, kom je dit tegen. Een Amerikaan die een jaartje ging werken in Naarden. Hij bracht de weekenden door op de fiets en besloot om heel Nederland rond te fietsen.

Share

2 reacties op “Leuk hoor, Nederland!”

  1. Merino Zegt:

    De beste man kan mooi verhalen over ons landje. Is het lezen meer dan waard

  2. Andre Zegt:

    “I have different advice to those of you afraid of black cats, witches, and things hiding under your bed: avoid Urk.”

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .