Geen vriendin? Hier is de reden.

Voor mannen zonder vriendin is het maar lastig… geen vriendin hebben. Onzekerheden slaan toe: ben je te dom, te lelijk, te saai. Ligt het aan versiertactiek, stink je uit je bek of zoiets vaags als je uitstraling. Je twijfelt aan alles. Het is niet makkelijk. Vanaf nu kan je die onzin vergeten: het ligt niet aan jezelf. De kansen zijn gewoon te klein. Een beetje statistiek maakt het leven weer wat makkelijker. Dat scheelt weer een zorg.

Share

4 reacties op “Geen vriendin? Hier is de reden.”

 1. Merino Zegt:

  Het leven is lastig…

 2. robert Zegt:

  Aan de andere kant: als er van al die vrouwen maar 18.000 op de auteur vallen, blijven er wel verdomd veel over voor mij! *gnagnagna* 😉

 3. RW Zegt:

  Ja maar die 2,5 miljard min 18000 moet je wel delen met 2,5 miljard andere mannen. Dus..

 4. robert Zegt:

  Ech nie.. Ik ben toch veel beter dan die andere kerels.. 🙂 Is gewoon binnenlopen!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .