Kerst is nabij…

Vandaar dat we een beetje in kerststemming zijn hier op de redactie van Wakkere Burgers. Deswegen zijn we aan het schrijven geslagen. We hebben onze kerstgevoelens op het scherm getijpt om de kerstgedachte een beetje uit te dragen.

Zowel Femke, KRL als ondergetekende durfde het aan u, trouwe lezers, deelgenoot te maken van een stukje decemberproza.

Ook u kan uw kerstfantasie de vrije loop laten gaan op www.hetkerstverhaal.nl.

Share

1 reactie op “Kerst is nabij…”

  1. De Vieze Man Zegt:

    Ik kom al echt in de stemming
    Met de piemel in de rechter en een joint in de linker lees ik met plezier de kerstverhalen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .