Lemming

Het heeft vandaag gesneeuwd. Daarom vandaag een dier dat zich lekker voelt in de sneeuw.

Lemming

Nee, het is geen cavia en ook geen hamster. Het is de Lemming! Lemmings zijn natuurlijk vooral bekend van het geweldige computerspel Lemmings. Dit spel is op het verhaal gebaseerd dat lemmings, als er te veel in een gebied voorkomen, massaal gaan trekken. Daarbij houden ze een rechte lijn aan en door alles wat op hun pad staat, vreten ze zich een weg. En mocht hun weg nou naar een ravijn of de zee lopen, dan plegen ze massaal zelfmoord.
Of dit verhaal waar is is zeer de vraag, maar het levert wel leuke spellen op.

En misschien wel een beetje laat, maar laten we zeggen dat de stemming er toch nog een beetje in zit: er is ook Xmas lemmings!

Share

1 reactie op “Lemming”

  1. Andre Zegt:

    Raldee ende hoppetee!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .