Het spookdiertje

Zo, even genoeg ‘wat minder fijn om naar te kijken’ dieren gehad, vandaag een van de liefst uitziende diertjes op aard: het spookdiertje.

Spookdiertje

Zijn ogen wegen elk meer dan zijn hersens, maar toch heeft dit diertje al 45 miljoen jaar weten te overleven. En da’s toch al gauw 44 miljoen jaar langer dan de mens het op deez’ aard heeft weten uit te houden.

Share

7 reacties op “Het spookdiertje”

 1. sophie Zegt:

  ik ben het er helemaal meej eens dat het spookdiertje een schattig beesiej izz. Het heeft vand die grote ogen die je zo aanstaren. En van die kleine pootjes die zich vastklampen aan een tak. Hij ziet er eigenlijk een beetje bangig uit.
  nou doegh.

 2. ilona Zegt:

  ykbv !edkr

 3. ilona aerts Zegt:

  hoi ik ben ilona en ik heb een broertje jorn en ik ben vetliefd op niels

 4. ilona aerts Zegt:

  ik ben verliefd op niels

 5. ilona aerts Zegt:

  mijn broer is jorn en ik ben verliefd op niels

 6. ILONA AERTS Zegt:

  IK BEN ILONA AERTS HEB EEN BROETJE JORN IK ZOEK EEN LIEF
  BEN JIJ GEINTERSEERD MAIL NAAR:lonake@hotmail.com

 7. ilona aerts Zegt:

  ik ben verliefd op jente machiels jente als je dit ziet dan vraag ik wil je het met aan
  plaes ik ben heel me leven al op u verliefd geweest aub
  groetje ilona

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .