Mooie Dooie Mannenweek Dag#5

Vandaag een man die al dood was lang voordat ik werd geboren, maar die desondanks nog steeds vele (oudere) vrouwenharten sneller doet kloppen: Elvis Presley.

Elvis Presley
8 januari 1935 – 16 augustus 1977

Elvis heeft tientallen hits gescoord en daarnaast in 33 films gespeeld en was over de hele wereld populair. Helaas eiste de roem zijn tol en raakte hij verslaafd aan pillen en leed aan vraatzucht, waar hij niet mooier van werd, wel dikker.
Op 42 jarige leeftijd overleed de immens populaire wereldster aan een hartstilstand, wat ook wel eens een overdosis had kunnen zijn. Er gaan echter vele verhalen de ronde dat Elvis na 20 jaar genoeg had van zijn sterrenbestaan en zijn dood in scene heeft gezet. Er zou een wassenpop in de kist hebben gelegen en Elvis leeft momenteel nog steeds.

Share

2 reacties op “Mooie Dooie Mannenweek Dag#5”

  1. Andre Zegt:

    Ik zag hem net nog… but just now Elvis has left the building!

  2. Barbara Zegt:

    Een verzoekje: John Lennon…maar dan wel zonder Luni Yoko.

    Mmm…ik kan wel wat hoofden bedenken voor de lelijke-dooie-mannen-week.
    Misschien kan er op den duur ook een mooie-dooie-vrouwen-week komen. Wel zo sympathiek naar de heren toe en niet bedreigend, tenminste, als het hier niet barst van de necrofielen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .