De Yak

Yak De Yak

Het is geen buffel, noch een zakpijp, noch een spookdiertje, noch een komodovaraan, noch een modderkruiper, noch een schaamluis, noch een bloedzuiger, noch een lemming, noch een veelvraat, noch een gordeldier, noch een amoebe, noch een naakte molrat, noch een bombardeerkever, noch een mangoest, noch een basilisk, noch een beluga, noch een scolopendra gigantea, noch een numbat, noch een korenwolf, noch een kiwi, noch een slijkspringer, noch een aye-aye, noch een miereneter, noch een ocelot, noch een giraffe, noch een huismus.

Neen, lieve mensen… het is een Yak.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .