Goeie Bipsen Week Dag #2

Met lichte tegenzin (zeer vreemd, normaal heb ik geen enkele aversie tegen het ineenknutselen van logs aangaande het vrouwelijke achterwerk, waar het per slot van rekeing allemaal om draait deze week mijn waarde lezers) schrijf ik dan toch maar een 2e log op deze 3e dag van de Goeie Bipsen Week.

Laat ik van start gaan met een plaatje:

Mooie Bips

Om de een of andere reden vinden wij mensen het leuk als men met zijn, maar meestal haar, bips beweegt. Wat is het toch met dit lichaamsdeel dat het zo’n indruk weet te maken als ermee gepronkt wordt? Echter, niet elke bips zal eenieder kunnen bekoren. Ja lieve mensen, er zijn ook minder aantrekkelijke bipsen.

Ik had beloofd niet in te gaan op het onderwerp ‘seksuele handelingen met betrekking tot de bips’. Voor degene die toch nieuwsgierig is hiernaar bied ik deze link aan, maar mag ik u waarschuwen: Deze is zeer NSFW naar onze calvinistische maatstaven, edoch ook wel weer erg aandoenlijk…

Ik sluit vandaag af met een van mijn favorieten op bipsgebied. We zullen zien wat morgen brengt…

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .