Internet revolutie ver te zoeken

Het klinkt allemaal zo mooi, al dat internet gedoe.. Ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft het licht gezien en stampt de ene na de andere prachtigste internetapplicatie uit de grond. Nooit meer bellen, brieven sturen of andere archaïsche manieren van communictaie gebruiken! Je zaken afhandelen op de tijd en manier zoals JIJ het wilt! Lang leve de 24-uurs economie!! Toch?

Lees verder…

Share

3 reacties op “Internet revolutie ver te zoeken”

  1. Andre Zegt:

    Het woord van een ware Wakkere Burger! Hulde!

  2. KRL Zegt:

    Het lijkt inderdaad zo te zijn dat de grootste bedrijven en instellingen in dit land de slechts werkende en onoverzichtelijkste internetpagina’s hebben en de slechts werkende programma’s afleveren. Wat is dat toch? Willen ze interessant doen door het allemaal zo ingewikkeld mogelijk te maken, of moeten ze ergens op bezuinigen en dan maar daarop?

  3. robert Zegt:

    Ik heb wel eens het idee dat Grote Bedrijven het meest gevoelig zijn voor gadget gedrag… Dus er komt zo’n flitsend Gap Gemini-mannetje en die schildert ze de prachtigste aplicaties voor met de nieuwste software. En vergeet er vervolgens bij te vertellen dat alles nog in een ontwikkelingsstadium zit…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .