Goeie Bipsen Week Dag #6 uitgesteld

Beste Wakkere lezers,

De Goeie Bipsen Week Dag #6 zal tot mijn spijt worden opgeschoven naar aankomende woensdag. Uw redactieleden KRL en ondergetekende zijn geheel onverwacht en in naam van de regering op een geheime missie gezonden naar Istanbul, Turkije, om aldaar met eigen ogen te aanschouwen hoe het ervoor staat met de algehele Wakkerheid en de Goeiigheid van de bipsen.

Bipsen hier, bipsen daar...

Wij hopen u met een uitgebreid verslag op de hoogte te kunnen brengen wat Istanbul qua bips te bieden heeft en in hoeverre Turkije EU-fahig is.

Bij deze mijn oprechte verontschuldigingen voor deze ietwat stroef verlopende themaweek.

Ik groet u!

-Merino

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .