Wakker Dier

Wakker Dier Enkele weken geleden heeft Wakker Dier een rapport van de recherche openbaar gemaakt over overtredingen in de veevoedersector. Allerlei soorten afval, waaronder slachtafval en afvalstoffen uit de chemische en farmaceutische industrie, blijken op grote schaal aan diervoeder toegevoegd te worden. Dieren worden ziek en worden bij voedselschandalen vaak op grote schaal doorgedraaid. Minister Veerman noemt het rapport echter een “opgewarmd prakje” en neemt de conclusies niet serieus.

Eis daarom nu je recht op als consument op volledige openheid van minister Veerman. Stuur hem een protestmail met de eis dat de minister zijn verantwoordelijkheid neemt door de schop te zetten in de veesector en te zorgen dat dieren weer normaal natuurlijk voer krijgen. Als consument heb je het recht te weten wat je eet, maar ook de miljoenen landbouwdieren die deze rotzooi letterlijk op hun bord krijgen, verdienen beter.

Bekijk hier de animatie die Joep Bertrams hierover heeft gemaakt

(bron: e-mail wakkerdier.nl)

Share

3 reacties op “Wakker Dier”

 1. Juup Bargers Zegt:

  Hoe kan ik die protestmail makkelijk versturen? Ik wil hier natuurlijk verder geen moeite voor doen.

 2. Andre Zegt:

  http://www9.minlnv.nl/servlet/page?_pageid=601&_dad=portal30&_schema=PORTAL30

  mailen maar…

 3. KRL Zegt:

  Ik denk dat het makkelijker is om naar http://www.wakkerdier.nl te gaan en daar de banner rechtsboven met een plaatje van een man met een vis in een worst aan te klikken…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .