Het leven is ook niet alles…

Het leven is kut. Dus snel naar je lokale dealer ofzo.

Share

8 reacties op “Het leven is ook niet alles…”

 1. KRL Zegt:

  He, gezellig!

 2. Andre Zegt:

  De waarheid is hard. Net als een seinpaal buiten het raam van de trein bij 130 km/uur.

 3. RW Zegt:

  Religie biedt uitkomst. Het kutte aardse bestaan wordt gecompenseerd door het Eeuwige Hiernamaals.

 4. Merino Zegt:

  Heb gister Constantine gezien. Dat eeuwige hiernamaals, ook wel hel genoemd (voor de meesten van ons), is helemaal niet zo grappig als ik dacht. Ik heb een hekel aan kou, maar dat hel-gebeuren vond ik een beetje overdreven.

  Ik pleit voor de herinvoering van de volledige aflaat!! Fuck Luther!

 5. robert Zegt:

  Ok, ok, jullie eeuwige positivo zal even wat licht op de duisternis schijnen! Ik zeg drie dingen: bier, voetbal en wijven… Dit alleen al zou genoeg moeten zijn! Het leven is wèl leuk! Bier voor overdag, wijven voor de avonden en voetbal voor in het weekend.. Tsja, waar heb je een aflaat voor nodig! 🙂

 6. Merino Zegt:

  Ik haat voetbal, wijven voor de avonden (vert. vrouwen) zijn veel te schaars en bier.. ok, bier is altijd voorhanden maar voldoet niet voor een leven zoals u dat placht op te hemelen. Wat mij meteen weer bij die aflaat brengt: als ik ‘Het Boek’ mag geloven (oh, hoe prachtig weer deze woordkeuze…) is er voor ondergetekende geen ontkomen meer aan, aan de hel bedoel ik. Niet zonder volledige aflaat in elk geval.

  Dus, Mea Culpa Popie Jopie… hier heb je een zak centen. Ben ik nu verlost?

 7. RW Zegt:

  Wordt Katholiek! Dan werkt het zo! Zolang je je zonden enigzins binnen de perken houdt! Niet moorden enzo.

 8. robert Zegt:

  Of heb er gewoon schijt aan.. Ik als protestant was voor mijn geboorte al bestemd om naar de hel te gaan.. Kun je het er net zo goed van nemen in het hier en nu.. Zien we over een paar jaar wel weer verder..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .