Aankondiging: Het Kleine Misverstand

‘Het was een drukte van belang daar, bij De Piemeldrup. Daar had de organisatie zeker niet op gerekend. Het is maar de vraag of ze voor de editie van volgend jaar weer een vergunning zullen krijgen. Zeker in deze tijden van wanstaltig kabinetsbeleid en achterlijk conservatisme wordt dit soort initiatieven al gauw de kop ingedrukt.’

Binnenkort op Wakkere Burgers: Het Kleine Misverstand. Een raamvertelling ter verduidelijking van de courante kronieken op dit weblog.

Share

2 reacties op “Aankondiging: Het Kleine Misverstand”

  1. KRL Zegt:

    Over teksten gesproken: waar blijft het vijfde deel van ‘Hoe Denny tot inkeer kwam’?

  2. Merino Zegt:

    Die is aan het sudderen. Kan niet al te lang meer duren.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .