Exactitudes

Eeh watte? Exactitude: een samentrekking van exact en attitude. Eenheid in verscheidenheid ofzo. Mensen proberen zich te onderscheiden door stijl maar uiteindelijk zit je toch weer in een groep. Zoek je eigen groep uit op Exactitude.

Share

2 reacties op “Exactitudes”

  1. doro Zegt:

    didn’t find my groep… hooguit misschien de girls from ipanema
    leuk project thou

  2. Exactitudes (deel 2) - Wakkere Burgers – Het Geweten van het Web Zegt:

    […] gesignaleerd door RW op woensdag 16 maart 2005, maar nog steeds actueel. “L’ exactitude n’est pas la vérité” – Henri […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .