Ah! Beertjes!

Toren van Beren.

Wel een beetje op herhaling maar het blijft een goeie site. Een tijdje rondklikken dus.

Share

2 reacties op “Ah! Beertjes!”

  1. Merino Zegt:

    KRL zal verheugd zijn. Een re-post is zo nu en dan zeker op zijn plaats.

    Misschien moeten we maar wekelijks een ‘gouwe ouwe’ loggen.

  2. KRL Zegt:

    Het is inderdaad een van mijn favoriete sites en ik heb me er al menig verloren uurtje mee vermaakt. Vind het nog steeds jammer dat ie niet meer standaard te bereiken is vanaf de WB-site, maar als die zo nu en dan gelogd wordt, is het ook goed.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .