Moeite met opstaan?

Als je op snooze ramt, dan gaat deze wekker ervandoor. En dan moet je ‘m dus zoeken om hem stil te krijgen. Dat lijkt mij erg handig. Want ik kan ’s morgens het niet over mijn hart verkrijgen mij het bed uit te slepen.

Share

3 reacties op “Moeite met opstaan?”

 1. Merino Zegt:

  http://www.sleeptracker.com/

  Lijkt me ideaal! Maar dan moet je wel weer zo’n ding om je pols.

 2. Andre Zegt:

  (aars) Ik heet aarz:P
  (aars) mijn vriendje’s bijnaam is Aarz of Dwaarz…mag dat ook?:P
  (tussen aarsjes)
  0 op het rekaarst krijgen
  1 aars 2 aarzen
  1 aars is geen aars 2 aars is een halve aars 3 aars is een paasaars
  1 aars is geen aars 2 aars is een halve aars 3 aars is een paasaars ELX[Draco]

  – Edit: ingekort!!! Volgende keer krijg je een IP ban –

 3. Andre Zegt:

  Stelletje NSB’ers…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .