Paasspelletjes dag #4

De een na laatste dag alweer. Dan is het Pasen en loopt deze vijfdaagse ten einde. Gelukkig zijn jullie dan ruim voorzien van spelletjes om de Paasdagen door te komen.
Vandaag dan een erg moeilijke pac-man kloon. Verder een help-het-lieve-konijntje-te-ontsnappen-aan-de-klauwen-van-de-roofvogels-en-zorg-er-daarnaast-voor-dat-ie-worteltjes-eet spelletje. En een snelheids zenuwenspelletje.

Dat was het weer voor vandaag. Morgen de laatste dag. Veel plezier ermee!

Share

1 reactie op “Paasspelletjes dag #4”

  1. Merino Zegt:

    ’t Is nu ongeveer 04:14 en ik blijk inmiddels reeds 5 uren te hebbben vol gemaakt met deze plezantigheden. Dus ik kan niet anders dan u allen adviseren bovenstaande spelletjes als warme broodjes over uw eigen toonbank te laten gaan als waren het nog warmere broodjes dan in bovengenoemde uitdrukking. Neem dit maar ter harte, word je gelukkig van.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .