Een royaal gebaar

‘Duizenden mensen die naar Nederland zijn gekomen onder de oude vreemdelingenwet en hier asiel aanvroegen, zijn in een uitzichtloze situatie terechtgekomen. Zij dreigen te worden uitgewezen. In heel veel gevallen is dit onmogelijk en onmenselijk. Er zou een ruimhartig pardon moeten komen voor deze groep vluchtelingen. Welke weg staat daarvoor nog open? Een verzoek aan iemand die boven de partijen staat. Lees bijgaande brief aan Koningin Beatrix, vorstin der Nederlanden, met het verzoek ter ere van haar 25 jarig jubileum op 30 april a.s. dit specifiek pardon aan deze duizenden vluchtelingen te helpen verlenen! Voel je niet machteloos. Laat je stem meeklinken door ondertekening van dit verzoek om een royaal gebaar.’

Share

1 reactie op “Een royaal gebaar”

  1. Frank Zegt:

    Op zich een te waarderen actie, zeer zeker. Echter,…nu ik zie dat Frits barend zijn steun geeft KAN ik hier niet aan meedoen. Ik zou mijzelf als leider van de BTFB (Bond Tegen Frits Barend) ongeloofwaardig doen laten zijn. Ik roep anderen op wél gehoor te geven en deze actie te steunen. Ondertekent allen!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .