knuffeldier

In deze wereld bestaat een grote groep met de meest uiteenlopende therapeuten voor de meest uiteenlopende groepen mensen en zelfs dieren. Maar heeft er ooit wel eens iemand gedacht aan onze knuffeldieren? Ja dus!!

(met dank aan Sandra)

Share

31 reacties op “knuffeldier”

 1. Juup Bargers Zegt:

  Als Wakkere Burger voel ik me verplicht de redactie er op te wijzen dat de link in dit bericht niet niet klopt…

 2. doro Zegt:

  niet niet?

 3. robert Zegt:

  Ik wilde ons Juup er net op wijzen.. En aangezien de link bij mij prima werkt, kon ik mij eigenlijk prima vinden in de opmerking.. 😉

 4. doro Zegt:

  volgens mij werd de heer bargers afgeleid door de whiskeyreclame en meende daarom op een onbedoelde site te zijn. iets soortgelijks overkwam ondertekende in de eerste plaats.

 5. Juup Bargers Zegt:

  The target is BLANK!!!!

 6. Juup Bargers Zegt:

  En dat van dat ‘niet niet’ kunnen we maar beter vergeten… Ik ben dan ook geen talenwonder. Overigens vind ik ‘ons Juup’ erg raar taalgebruik en begin ik elke zin met een hoofdletter (les één in de Niederländische taal).

 7. robert Zegt:

  Ik had eigenlijk willen typen ‘onze Juup’ maar was te lui om het te verbeteren…

 8. Merino Zegt:

  De paus is dood!!!

 9. Juup Bargers Zegt:

  Luie donder! Zeker ook te lui om die link te fixen?

 10. doro Zegt:

  maar juup, volgens mij ben jij de enige diens link het niet doet. als troost heb ik een mooie mop voor je gevonden. let op, hier komt die:
  Gisternacht lag ik te dromen dat ik met Katja en Birgit Schuurman aan het behangen was. s’Morgens werd ik wakker: Katja weg, Birgit weg, behang weg! Alleen het plaksel had ik nog in mijn hand.

 11. Robert Zegt:

  Wat is er dan zogenaamd mis met die link Juup? Gewoon op het woord ‘laden’ of ‘load’ klikken onder de trillende krokodil.. Erg simpel: moet zelfs jou lukken! 😉

 12. Merino Zegt:

  Als doro nou es elke donderdag een mop instuurt? Dan maken we er een wekelijkse doro’s donderdagmiddagmop van.

 13. doro Zegt:

  hij is goed, hé? maar ik weet niet of ik zo veel goed materiaal kan vinden.

 14. Merino Zegt:

  Ik verwacht voor volgende week donderdag een mailtje van je!

 15. Juup Bargers Zegt:

  Ik ben ook voor die mop!!
  De link opent niet in een nieuw window…

 16. robert Zegt:

  Maar wat is er erg aan als de link niet in een nieuw venster opent? Dit kun je zelf heel makkelijk doen door het gebruik te maken van je middelste muisknop (in Firefox tenminste) opent ie de link sowieso in een nieuw window of tab..

 17. Juup Bargers Zegt:

  De meeste surfers gebruiken nog gewoon Explorer. Ik heb geen middelste muisknop. Daarnaast raak je je Wakkere Burgers ‘kwijt’ als ze op een andere pagina terecht komen en dat wil je toch zeker niet?

 18. robert Zegt:

  Persoonlijk heb ik er eerlijk gezegd een hekel aan als het klikken op linkjes nieuwe pagina’s opent. En voor je er over begint: ja, de pagina in de post opent ook een nieuw venster… Maar die pagina heb ik dan ook niet zelf gemaakt.. 😉

  Maar omdat ik zeker waarde hecht aan de adviezen van onze mede Wakkere Burgers zal ik proberen in de toekomst de linkjes in mijn posts naar een nieuw scherm te laten verwijzen.

 19. Juup Bargers Zegt:

  Dat zou fijn zijn en waarschijnlijk mijn nachtrust ten goede komen. Aan de andere kant vond ik de mop erg goed… Misschien kun je om de zoveel tijd, laten we zeggen elke donderdag, een log plaatsen met een ‘foute’ link…

  Hoe zit het trouwens met de Duitse week?

 20. Juup Bargers Zegt:

  KRL, excuses. Ik had nog niet gezien dat je in het gastenboek (eindelijk) gereageerd had op mijn verzoek.

 21. Merino Zegt:

  Wenn ist das Nunstuck Git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das oder die Flipperwaldt gersput!

 22. doro Zegt:

  misschien kan er idd niet van worden uitgegaan dat het niveau van de Duitse taal bij de wakkere burgers hoog genoeg is, dacht ik zo ineens.

 23. Merino Zegt:

  Die ist ein Kinnerhunder und zwei Mackel űber und der bitte schön ist den Wunderhaus sprechen sie. ‘Nein’ sprecht der Herren ‘Ist aufern borger mit zveitingen.’

 24. Juup Bargers Zegt:

  Liebe Doro, ich bin nicht Deiner Meinung. Ich denke schon, daß das Sprachniveau hoch genug ist, wenigstens bei manchen Wakkere Burgers…

 25. Jacques Zegt:

  Waar gaat dit over??

 26. robert Zegt:

  Niet meer over mijn log in ieder geval.. Alhoewel, dat was natuurlijk ook een (half) duitse site..

 27. Merino Zegt:

  Juist in het licht van de uiteenlopende reacties vanuit Duitse hoek – die er grosso modo op duiden dat het juiste gebruik van zowel de Duitse als de Nederlandse taal zeer op prijs wordt gesteld – moet de conclusie zijn dat de verdienste van de mogelijkheid tot reageren ten volste moet worden uitgebuit teneinde de kwaliteit van de Wakkere Burgers-logs, zoals wij loggers deze plaasten, hier ten zeerste bij gebaat is.

 28. doro Zegt:

  @robert: leuk log heb je!

 29. Juup Bargers Zegt:

  Ik krijg pijn in mijn vinger van het scrollen…

 30. robert Zegt:

  @doro: dank je!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .