Chinese naakthond

Chinese naakthond

Mijn buren, of eigenlijk zijn ze net een paar huizen verhuisd, hebben een hond. En mijn buren zijn niet helemaal normaal (ze missen een gennetje). En volgens Merino hebben ze hun hond nogal raar geschoren, waarop ik zei dat dat zo hoorde bij dit ras. Dus hier het bewijs. De chinese naakthond, in vele soorten en maten.

Waarschijnlijk moet je ook wel een beetje gek zijn om zo’n hond te nemen…

Share

2 reacties op “Chinese naakthond”

  1. Juup Bargers Zegt:

    Een kale… hond!

  2. mike Zegt:

    ooh super tof
    ik ben al enige tijd op zoek naar een naakthond kunt u uw beuren vragen waar ze die hebben gehaald of hebben ze mischien een nestje met enkele pups of iemand anders met pups of een hondje die een ander thuis zoekt
    laat het me weten op just_let_me_know@hotmail.com

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .