Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen #2

Nog een voorspelling van ons Wakkere Medium:

Beste Karlijn,

Welk een merkwaardige verzameling voortekenen stuurde Merino mij door van jou. Zij behelsen een vreemdsoortige coherentie die mij enigszins deed fronsen. Ik tracht hetgeen ik heb gezien voorzichtig te formuleren:

Je zult je op onorthodoxe wijze moeten openstellen voor, bijkans, nieuwe zaken. Het is goed mogelijk dat een en ander je nogal overvalt. Maar vrees niet, liefde zal de basis ervan zijn.

Een voor jou onalledaagse verzameling individuen zal je roedel zijn komend weekeinde, waarbij sommigen hier en daar nogal confonterend kunnen zijn qua benadering.

Water speelt een centrale rol en heeft zo zijn specifieke uitwerking op jouw lichaam. Laat dit komen zoals het gaat, want daar is dit een kwestie van.

Hoewel veel mensen voor hetzelfde doel hun oor te luister zullen leggen, is het zeker verstandig dit niet als vanzelfsprekend te zien en je niet te laten overhalen tot massagedrag dat je verafschuwd.

Toch kan een samenscholing als dat van komend weekeinde zo zijn winst opleveren. Nieuwe indrukken zullen ervoor zorgen dat smakeloze oude entiteiten in de toekomst niet meer jouw deel mogen en zullen zijn.

Het Wakkere Medium

– Het Wakkere Medium –

Share

20 reacties op “Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen #2”

 1. RW Zegt:

  Wat gaat er gebeuren dit weekend… ?

 2. Merino Zegt:

  Er gaat naar de kloten gegaan worden door velen.

  Persoonlijk weet ik het nog niet. Misschien blijf ik wel het hele weekend in m’n nest liggen, de rest van de wereld negerend.

 3. robert Zegt:

  Naar de kloten gaan is goed als het niet vaker dan 3 a 4 keer per jaar gebeurt:

  – Oud en Nieuw
  – Koninginnedag
  – Gronings Ontzet
  – je verjaardag (optioneel)

  Dus ja, ik ga naar de kloten.. 🙂

 4. KRL Zegt:

  Merino, je kunt ook nuttige dingen doen. Schrijven bijvoorbeeld. Ja, als je dan toch niet naar de klote wilt, dan kun je je maar beter helemaal niet vermaken.

 5. Merino Zegt:

  Wat is dit nou weer? En dat uit de mond/pen van iemand die nooit naar de kloten gaat maar zich wel altijd wil vermaken!

 6. robert Zegt:

  Ik bespeur in de reacties van de laatste logs een zeker spanning… Vooral tussen Merino en KRL.. Wat is er aan de hand? Of ligt het gewoon aan mij en ben ik stiekum al in een pre-naar-de-kloten state of mind..

 7. RW Zegt:

  Kun je je alleen maar vermaken als je naar de kloten gaat?

 8. robert Zegt:

  Nee hoor, vermaken zonder naar de kloten gaan is ook goed mogelijk.. Alleen mond het je vermaken soms uit in naar de kloten gaan.. En als je dat beperkt dat een aantal dagen per jaar is alles nog redelijk in de hand te houden enzo.. 🙂

 9. Merino Zegt:

  Naar de kloten gaan is relatief. Sommige mensen gaan naar de kloten als ze 2 bier op hebben, om 01:00 uur in hun bed liggen en vervolgens de volgende dag om 14:30 opstaan met een knallende koppijn en de rest van de dag alleen maar de bodem van hun wc-pot zien. Anderen hebben een groot deel van het narcotische spectrum nodig om vervolgens om 11:40 de volgende dag ergens crashen en 3 uur later weer in de kroeg zitten om hun kater weg te drinken.

 10. RW Zegt:

  Ik draai het even om: Kun je ook naar de kloten gaan zonder je te vermaken?

 11. Merino Zegt:

  Of zo.. lekkere zinsconstructies waren dat.

 12. RW Zegt:

  Vrijdag! Het is vrijdag!

 13. Merino Zegt:

  Dat kan. Als je al een kutdag hebt en je denkt dit weg te kunnen drinken/snuiven/slikken en dat lukt niet. Dan word je met een dubbele kater (fysiek en geestelijk) wakker en je depressie heeft er nog een extra dimensie bij gekregen.

 14. robert Zegt:

  Ik wilde eenzelfde reactie geven als Merino hierboven, maar aangezien hij me voor was, ben ik het gewoon met hem eens..

 15. Merino Zegt:

  Ben benieuwd of KRL nog wat sinaasappels op de kop heeft weten te tikken op de markt. Mocht ik dan toch nog naar de kloten gaan, dan zijn een paar extra vitamines wel op zijn plaats.

 16. robert Zegt:

  ALs je al naar de kloten bent, zijn sinaasappels wel het laatste waar ik behoefte aan heb… Als ik daaraan begin weet ik zeker dat ik boven de wc pot mag gaan hangen…

 17. KRL Zegt:

  De sinaasappeltjes zijn geregeld.

  En mijn reactie was alleen maar geënt op de zin van Merino ‘Misschien blijf ik wel het hele weekend in m’n nest liggen, de rest van de wereld negerend.’ Dan kun je beter naar de kloten gaan, of iets nuttigs gaan doen. Niets zo onnutig als de hele dag in je uppie in bed blijven liggen.
  Mijn goedbedoelde raad wordt ook altijd verkeerd opgevat… Misschien moet ik maar ophouden met raad geven.

  Overigens viel het naar de klote gaan wat mij betreft wel mee, afgelopen weekend. Nog andere ervaringen?

 18. Karlijn Zegt:

  Medium, je voorspelling zuigt! Er klopt helemaal niets van!

 19. Het Wakkere Medium Zegt:

  Je moet de paaseieren vinden. De 2e laag. Zo gaat dat op paranormaaleiland.

 20. Jacques Zegt:

  Maar soms ligt die laag heel diep en moet je dus lang graven, maar als je er dan eenmaal bent, dan heb je ook wat!!!!!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .