Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen #3

Het weekeinde is bijna daar en ons Wakkere Medium laat weer van zich horen:

Beste KRL,

Komend weekeinde is het zaak je fauna niet te verwaarlozen. Houd de basis vochtig. Een extra flosbeurt kan nooit kwaad, maar daar heeft de tandarts je vast al eens op gewezen.

Wees voorbereid op een verrassing die je versteld zal doen staan en zorg dat je broek er niet van afzakt, zodat anderen niet de door jou onder stoelen en banken gestoken verbazing zullen opmerken. Dit zal later in het weekeinde in jouw voordeel werken.
Op hun beurt zal je gezelschap zich over jou verbazen. Het verbazingwekkende kan met jou persoonlijk samenhangen, maar het zou ook een object in jouw bezit kunnen zijn.

Het is dit weekeinde voor sommigen moeilijk jouw ware beweegredenen te doorzien. Kijk dan ook niet raar op als deze of gene zich moeilijk in jouw acties kan vinden, al lijkt het voor jou nog zo vanzelfsprekend. Maar laat dit niet je emotionele behoeften in de weg staan, de buitenwereld is zeker de komende dagen niet je vijand. Je zintuigen dienen zich niet te vervelen.

Los van al zal het weekeinde het best uitpakken als jij de dienst uitmaakt. Wees een vorstin op je eigen vierkante meter!

Het Wakkere Medium

– Het Wakkere Medium –

Share

3 reacties op “Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen #3”

 1. klaartje Zegt:

  Waarom heeft het wakkere medium zoveel aandacht voor KRL en niet voor de andere wakkere burgers????

 2. Merino Zegt:

  Omdat KRL vorige week als enige een voorspelling heeft aangevraagd!

  Zie hier.

 3. KRL Zegt:

  En zoveel aandacht is het nou ook weer niet, ik heb ook pas één voorspelling aangevraagd.
  Ik ben benieuwd naar jouw weekend, Klaartje.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .