Eten is voor mietjes #1

Ja u leest het goed: Eten is voor mietjes! En daarom ben ik er per direct mee gestopt.

Slechts sapjes en water zullen mijn deel zijn de komende vijf dagen. Ik zal u langs webswege op de hoogte houden van de gevolgen van deze waanzin.

Sapvasten
Gedurende de hele periode drinkt men alleen sappen van groente of fruit. De sappen moeten sloksgewijs gedronken worden, goed inspeekselen! Groente en fruitsappen kunnen afgewisseld worden, maar niet te snel achter elkaar i.v.m. gisting. Verder mag er natuurlijk ook kruidenthee en water gedronken worden.

Vanavond zal ik u vertellen hoe deze vrijdag de 13e zonder vast voedsel is bevallen.

Share

7 reacties op “Eten is voor mietjes #1”

 1. RW Zegt:

  En bier? mag dat ook niet?

  sterkte in ieder geval. een soort zelfkastijding vind ik het.

 2. Andre Zegt:

  Bier mag niet, helaas. Ik had gehoopt ergens op het web een biervastenkuur of een wijnvastenkuur te vinden, maar tevergeefs. Alcohol mag niet, gdvrdmm…

 3. jacques Zegt:

  Vasten doe je meestal voor pasen, niet voor pinksteren!!!

 4. Andre Zegt:

  Ik aanbid de godheid Ereshkigale, en zij heeft mij opgedragen mezelf te reinigen voor de aanvang van de zomer. En zo zal geschieden.

 5. robert Zegt:

  Ik heb zeer goede ervaring met het roodvlees/bier vast programma. Hierbij mag je alleen alchohol drinken en wat eten betreft: alles behlave groenvoer. Vooral geen groenvoer!! Moet zeggen dat het erg goed bevalt.

 6. RW Zegt:

  Juist, bier, rood vlees en eventueel friet.

 7. Anton Zegt:

  Zet’m op AndrĂ©!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .