Eten is voor mietjes #5

Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik even:”Oei!” Ik voelde me alsof ik hard had gezopen. Dat was (helaas) niet het geval. Ik denk dat er wat teveel afvalstofjes waren vrijgekomen die snel met vocht afgevoerd dienden te worden. Een half uurtje en dito litertje water later voelde ik me al een stuk beter.

Toen nog maar es de bitterzout geprobeerd. Poging vijf. Extra grote schep van die zooi in een glas warm water, beetje citroensap erbij (die rommel is erg smerig, de naam zegt genoeg), opdrinken en wachten maar. Na anderhalf uur begon het een beetje te rommelen in de buik van Andre. Tien minuten later zat ik op de pot en begon een beetje leeg te lopen. Een uurtje later (vijf bezoekjes aan het kleine kamertje) waren m’n darmen leeg. Slechts helder water kwam er zo nu en dan nog uit.

Voor de rest nog steeds geen bijverschijnselen. Wat dat betreft is het nog steeds niet interessant. Maar goed, morgen de laatste dag. Woensdag mag ik weer een crackertje.

-Andre

p.s. Heb Triple Agent van Eric Rohmer gezien. Wat een kutfilm!

Share

5 reacties op “Eten is voor mietjes #5”

 1. Anton Zegt:

  Heeej Andre, vandaag weer lekker eten?
  Raad je het mij (ons) ook aan..zo’n vastenperiode?

 2. Andre Zegt:

  Helaas, helaas… morgen pas weer vast voer. Ik zal donderdag met een evaluatie komen.

 3. KRL Zegt:

  Uit ervaring sprekende kan ik je een vastenkuur ten zeerste aanbevelen. Ik heb me nog nooit zo gezond gevoeld als het jaar na mijn vasten.

 4. Juup Bargers Zegt:

  Andre, leef je nog?

 5. Andre Zegt:

  Nog wel.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .