Vooruit dan maar

Nu er iedere donderdag een Duitse mop wordt geplaatst en misschien niet iedereen dit even goed begrijpt, wordt het tijd ook aan die mensen te denken. Deze onfortuinlijken kunnen voortaan iedere donderdag zelf een leuke mop uitzoeken en daarom lachen.

Alvast een voorproefje:

Hoe doet een olifant een tampon in?
Ze gaat op een schaap zitten!

Share

3 reacties op “Vooruit dan maar”

  1. Juup Bargers Zegt:

    Wie bitte?

  2. robert Zegt:

    En ik doe nog wel zo mijn best om een keurige onafhankelijke vertaling van de duitse mop te presenteren!

  3. KRL Zegt:

    Dan is dat vanaf nu overbodig.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .