Bierprijzen

Deze week zijn de bierprijzen in de Brasserie aan de Poelestraat in Groningen met 25% verhoogd!!! Ja u hoort het goed. Een eenvoudige amsterdammer wordt u daar nu geserveerd voor maar liefst 2,50 euro. Een fluitje kost 2,10 euro. Boycotten die hap dus!!!!

Share

10 reacties op “Bierprijzen”

 1. RW Zegt:

  Oei. In guldens is dat… laat maar…

 2. doro Zegt:

  hoe durven ze!

 3. robert Zegt:

  Ik heb net in de geruchtenmolen gehoord dat het zo maar eens zou kunnen dat één dezer dagen de Beurs en/of het Pakhuis weer open gaan.. Misschien dat het bier daar wat goedkoper gaat zijn..

 4. Merino Zegt:

  Een grof schandaal… ik kan het niet anders noemen. Zelfs hier in A’dam moet je moeite doen een kroeg te vinden waar het bier meer dan 2 euro kost!

 5. KRL Zegt:

  Was het Pakhuis dicht dan?

 6. robert Zegt:

  Ja, Pakhuis was weer eens failliet.. Same old story.. Die tent gaat geloof ik eens per maand over de kop..

 7. Merino Zegt:

  Drink Merinobier. Makkelijk zat! En niet duur!

 8. Juup Bargers Zegt:

  Ach… Elke euro is er bijna één voor een biertje in Nederland. Over het algemeen krijg je namelijk zo’n glas vol pis waarin je als je goed kijkt nog net kunt zien waar het geschuimd heeft… Ik zou zeggen: bestel eens een biertje in Duitsland!!

 9. Frekie Zegt:

  Als het bier te duur is drinken we wel k’noaljoepe

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .