Die Autobahn

Voor we haar vergeten…

Autobahn

Zij zit alweer 70 jaar in het vak.

Share

12 reacties op “Die Autobahn”

 1. KRL Zegt:

  Weet je zeker dat dat een Duitse Autobahn is?

 2. RW Zegt:

  Plaatje komt van hier dus het zal wel.

 3. doro Zegt:

  @krl, waarom denk je dan van niet?

 4. KRL Zegt:

  Om de blauwe wegwijzers. Dacht dat die in Dld groen zijn.

 5. KRL Zegt:

  Maar zo te zien zit ik er volledig naast. Vreemde hersenspinsels ook…

 6. doro Zegt:

  nee, die zijn idd in d blauw op de autobahn, op de bundesstrasse zijn ze geel.
  waar zijn ze ook weer groen? belgiƫ? frankrijk?

 7. Merino Zegt:

  Paraguay!

 8. KRL Zegt:

  Over Paraguay gesproken, hoe zit het met de Paraguaybrieven? En dan vraag ik ook maar meteen naar ehh dat enorm spannende verhaal over al die mensen en een dooie hond, die zich inmiddels ergens in een bos bevinden.

 9. Merino Zegt:

  Eeh.. ja, ik zal eens zien wat ik kan doen op korte termijn. Toevallig vanmorgen nog aan gedacht. Ik zal Femke ook weer eens aansporen.

 10. jacques Zegt:

  En KRL kom je ook op mijn feestje met je vriendje. Heb nog niets van je gehoord!!

 11. Anton Zegt:

  Geef je een feestje Jaques? ..Leuk! Wie komen er verder allemaal en mag ik ook enkele introducees meenemen? Mijn goede vrind Henk B. is altijd in voor leuke feesten,..hij weet mensen altijd op zijn vertrouwde, engerieke wijze te boeien met zijn niet misteverstane verhalen.

 12. KRL Zegt:

  Het vriendje is er niet, die zit 300 km richting oosten dat weekend. Maar ik denk dat ik wel kom, hoewel een Duits bierfeest ook een verleidelijke optie is. Helaas wel tentamen dinsdag, dus waarschijnlijk is een rustige bbq in Grunn veiliger dan een bierfeest in Duitsland…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .