Nationale geheugentest

Heeft bij jou de Korsakov al toegeslagen?

Bij mij duidelijk al wel in bepaalde gebieden:

Resultaten

Share

8 reacties op “Nationale geheugentest”

 1. robert Zegt:

  Let op: De test is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer (4 en later).

  Tsja, ik als nerd heb daar dan weer enige bezwaren tegen.. (vooral gebasseerd op luiheid: moet ik andere browser opstarten…)

 2. KRL Zegt:

  Flauw hoor! Volgens mij durf je het gewoon niet aan!

 3. robert Zegt:

  Tsk, dan ga ik het doen (met FireFox), loopt de test vast.. Ik dus toch maar IE opentrekken en dan loopt ie te miepen dat de test niet beschikbaar is! Ja, laat dan maar zitteb… (in ronde 1 had ik toruwens een score van 8, beter dan 86% van de anderen..)

 4. doro Zegt:

  ik vond de tekst ook een beetje lang duren, meer een geduldtest dan een geheugentest. en dat zal ik niet vergeten (heeft ie dus wel nut gehad).

 5. Juup Bargers Zegt:

  Hoe lang duurt ie?

 6. KRL Zegt:

  Om en nabij een half uur. Alleen het derde onderdeel is nogal traag. Das een geduldswerkje…

 7. Juup Bargers Zegt:

  Niets voor mij dus…

 8. KRL Zegt:

  Nee, dat denk ik niet…

  Is er dan niemand die er een kan volbrengen?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .