Commodore PC-I

Share

5 reacties op “Commodore PC-I”

 1. RW Zegt:

  WP51!
  En gopher kan nog steeds

 2. Juup Bargers Zegt:

  Lotus 123…

 3. robert Zegt:

  En het is Leisure Larry.. Niet Lazy Larry.. 🙂

 4. Merino Zegt:

  Ik doel idd op Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Maar om een voor mij onduidelijke reden werd deze in mijn contreien altijd afgekort naar Lazy Larry.

 5. robert Zegt:

  Ik moet bekennen dat ik ook heel lang heb gedacht dat dat de naam was ja.. Vreemd eigenlijk.. Misschien te maken met het feit dat vrijwel niemand dat spel zelf gekocht had maar je het altijd kreeg op gekopieerde floppy’s waar de naam niet op vermeld stond.. 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .