Manamana

Manamana

Depressief? Klik dan op deze doorverwijzing en geniet van de vrolijke capriolen van Harry, of hoe dat beest ook mag heten.

Share

9 reacties op “Manamana”

 1. Fred Kanteel Zegt:

  Ik vond deel 1 mooier…

 2. atsje Zegt:

  lôôllig..

 3. robert Zegt:

  Het zal wel weer aan mijn browser liggen, maar het filpmje wilde niet starten.. πŸ™ Gelukkig leverde spitten in de bron de juiste url op en ik moet zeggen: lang niet gezien en nog steeds leuk.. πŸ™‚

 4. De Dappere Man Zegt:

  Link werkt nu ook in IE6 enzo πŸ™‚

 5. robert Zegt:

  Hij werkte bij mij niet in FireFox hoor.. Wie gebruikt er nu IE!! πŸ˜‰ Maar niettemin bedankt.. πŸ™‚

 6. De Dappere Man Zegt:

  Wat een levendige discussie in mijn eerste topic πŸ˜€
  Nou dan zal het wel iets zijn van een beveiligingsinstelling, want ik heb ook FF (uiteraard)

 7. Andre Zegt:

  Welkom, Dappere Man!

 8. Anton Zegt:

  Dappere mannen te weinig op onze aardkloot

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .