Vandaag in het nieuws…

Een stukje inspelen op de nieuwste weblograge… het brengen van nieuws.

De Graafschap gedegradeerd, het programma dat nog niemand heeft gezien maar al wel een rel + rechtzaak heeft veroorzaakt; God bestaat niet vanavond op tv. Daarnaast ook de SGP voor de rechter om het evenwicht te bewaren, en dolfijnen gebruiken gereedschap.

Maar goed, laten wij Wakkere Burgers maar niet op deze trend inspringen. Dat is verstandig naar me dunkt.

Share

2 reacties op “Vandaag in het nieuws…”

  1. RW Zegt:

    God bestaat niet, godzijdank op een zelf te bepalen tijdstip te zien op de site.

    Tip: het forum!

  2. robert Zegt:

    Gelukkig kun je ook gewoon niet kijken naar ‘God bestaat niet’.. Dat scheelt weer een boel geërger aan dhr. Muntz. En los van het onderwerp waarover het gaat, want eerlijk gezegd erger ik me altijd aan Muntz..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .