Tieten in Beweging

Tieten1

Tieten2

Een groot gedeelte van de (voornamelijk) mannelijke bevolking vindt tieten (Latijn: mamae) erg interessante aanhangsels van het vrouwelijk lichaam.

Dit heeft verschillende oorzaken: Ten eerste, mannen hebben ze niet (uitgezonderd enkele leden van onze maatschappij die zich graag verkleden of zich laten ombouwen). Ten tweede, je kan er werkelijk van alles mee doen. Maar eerlijk is eerlijk, het leukst is het nog als de tieten in beweging zijn! Speciaal hierom is er nu deze pagina, volgepropt met tieten… in beweging! Animated Boobs…

Share

5 reacties op “Tieten in Beweging”

 1. KRL Zegt:

  Pas maar op, straks ga ik ook nog mannendelen in beweging plaatsen!

 2. Merino Zegt:

  Zie die maar es te vinden!

 3. robert Zegt:

  Tsja, wat jullie ook doen, de komende week kan ik er niet van meegenieten.. Ik vlieg morgenochtend om 5 uur naar Kos.. Eens kijken of ik daar ook bewegende vrouwenborsten in het wild kan spotten.. 🙂

 4. Merino Zegt:

  Zet ‘m op Robert!

 5. Andre Zegt:

  Vind bewegende achterkanten toch leuker.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .