The Homo Rainbow

Rainbow

Een grof schandaal heeft zich voorgedaan in Geneva, New York. Kinderen op een kleuterschool moesten een regenboog tekenen. Dat zoiets nog steeds voorkomt, ongeloveloos. Toen de ouders van de kleuters hier achter kwamen waren zij, terecht, furieus. Waar moet het heen met een wereld waarin kinderen te pas en te onpas geacht worden regenbogen te tekenen. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat sommigen de verschrikkelijke gevolgen hiervan niet onderkennen? Ik houd mijn hart vast…

Share

1 reactie op “The Homo Rainbow”

  1. KRL Zegt:

    Ach ja, je kunt het zo gek niet bedenken, of die gekke Amerikanen hebben het al verzonnen.

    Dat geloof je toch niet?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .