Laterzzz

Ik ben er ff een weekje tussenuit. Hotelletje geboekt in Dubai.

Share

9 reacties op “Laterzzz”

 1. doro Zegt:

  en waar ga je echt heen?

 2. robert Zegt:

  Wist je dat dat hotel het enige 7 (!) sterren hotel ter wereld is? Zou er met plezier een paar nachtjes willen doorbrengen..

 3. Andre Zegt:

  Ok, ok… ’t wordt geen Dubai, helaas. Ik vertoef deze zomer op een balkon op een hoog achter in A’dam, met een kier zon tussen 19:10 en 19:25.

  Maar wel 24/7 Wakkere Burgers onder handbereik! (in sh’UPC!)

 4. Juup Bargers Zegt:

  Dit hadden we allemaal toch al zes keer op Discovery Channel gezien? Ze hebben trouwens ook een hele rits Rolls-Royces voor hun klanten.

 5. doro Zegt:

  ik kijk echt nooit naar discovery channel. ik weet ook pas sinds gister dat de snelle lance weg is van het postbedrijf heen naar het tv-programma. voor mij kan dit soort informatie dus geen kwaad.
  6 sterren bestaat niet, toch?

 6. robert Zegt:

  @Doro:
  Niet dat ik weet nee.. In Nederland hebben we er in ieder geval geen van meer dan 5 sterren.. Ff gechecked in ons systeem: in A’dam 27 5-sterren hotels..

 7. doro Zegt:

  aha, dankje. en wat is “ons systeem”?

 8. robert Zegt:

  Euhm, eigenlijk mag ik geen reclame maken op de site van de rest van de redactie ( 😉 ), maar ik werk bij Hotels.nl.. En ik keek dus even snel in ons boekingsysteem.

 9. KRL Zegt:

  Ik wil ook zo’n aquarium!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .