Live8

Wat vonden jullie er van? Ik vond de ouwe rockers van The Who en Pink Floyd heel aardig te pruimen.

Geheel tot mijn eigen verbazing zag ik een stukje Craig David in Parijs (slechts begeleid door een zeer kundige gitarist) en ik moet zeggen dat ik het erg goed vond. En dat terwijl ik gewoonlijk een broertje dood heb aan die glij-soulmeuk. Ter verfrissing van het geheugen: www.live8live.com

(Kun je hier iets mee doro?)

update: hooglichten

Share

5 reacties op “Live8”

 1. Andre Zegt:

  Ik vond Robbie kut! En Mariah ook (hoer!).

 2. doro Zegt:

  ja, bedankt!
  ik vond sting super en ook pink floyd te gek.
  craig david vind ik te slijmerig, sorry. madonna vond ik ook niets.
  en van sergeant pepper houd ik echt, in het bijzonder van het stukje dat ze het publiek mee willen nemen.
  tsja, coldplay is ook te gek, ook al heb ik het vermoeden dat zij alleen door meiden geliefd zijn. is dat zo?

 3. Merino Zegt:

  Gewoonlijk is die David inderdaad een soort van naaktslak, maar het accoustische nummer dat ik zag vond ik erg goed uitgevoerd.

  Coldplay is niet slechts voor de meiskes. Hun nieuwste hit stelt wat mij betreft nogal teleur. Het is een recycling van hun eigen eerdere werk, zonder dezelfde kwaliteit te waarborgen. En uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het ook meteen het beste nummer van hun nieuwe plaat is. Dat voorspelt weinig goeds naar me dunkt.

 4. robert Zegt:

  nee, zeker niet! Ik kan de muziek van Coldplay erg waarderen!

  Vond trouwens het optreden van Pink Floyd goed te pruimen. En Robbie trouwens ook. Maar over Mariah deel ik eigenlijk wel de mening van Andre.. Plus dat ik daar wel het bijvoegelijk naamwoord ‘mediageile’ aan zou willen toevoegen.. 🙂

 5. robert Zegt:

  Hmm.. fijne mensen bij AOL.. Die streams doen het niet in FireFox…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .